Čo je superfood tyčinka Záchranka?

Od kedy sme na Slovensku zachytili prvý potvrdený prípad koronavírusu COVID – 19, si hrdinov všímame viac než kedysi. V našom závode sme sa rozhodli, že chceme pomôcť aj na úkor ziskov. Vyvinuli sme špeciálnu tyčinku Záchranka plnú energie, vitamínov a minerálov. Zloženie tyčinky nie je náhodné. Autorkou receptúry je naša kolegyňa Monika Melicherová, ktorá na jej vývoji spolupracovala s klinickým biochemikom p. Petrom Szalayom PhD.

„Zmes biologicky aktívnych látok zlepšuje energetický metabolizmus vo svalovej výkonnosti. Podporuje funkciu srdca, mozgu (reakčný čas, pamäť), aktivitu pečene, aktivitu tukového tkaniva, zlepšuje bdelosť, náladu a kognitívne procesy. Áno, úprimne si myslím, že záchranári budú vďaka tejto tyčinke ľahšie znášať vytrvalostnú záťaž." – hovorí Peter Szalay.

Záchranka patrí do skupiny tzv. superfoods. Netreba si ju mýliť so sladkosťou. Je to funkčná potravina, ktorá dodá telu energiu, vitamíny a minerály ktoré ho chránia a pomáhajú v boji proti únave a vyčerpaniu. Je vyrobená na prírodnej báze, základ tvorí datľová pasta. Je bez lepku, laktózy, sóje, bez pridaného cukru, zároveň je natural a vegánska. Obohatená je o prírodný citrónový prášok, ktorý je zdrojom prírodného vitamínu C a zázvorový prášok, ktorý pôsobí ako antioxidant a má antivírusové účinky.Pridali sme do nej vitamíny D a E, morskú riasu spirulina, magnézium, zinok, kofeín, taurín, extrakt zo zeleného čaju, L-karnitín a L-glutamín.

Healthy Food Supplements s.r.o., Kolónia 2834/49, Galanta 924 01, 0918737666, info@tycinkazachranka.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info